Natuurlijke voeding voor

honden en katten

Natuurlijke voeding voor honden en katten

Naturea is honden- en kattenvoeding gebaseerd op het voedingspatroon van de wolf en de lynx. Door het gebruik van ingrediënten die deze dieren in de natuur ook kunnen vinden hebben zij een unieke voeding ontwikkeld. Naturea bevat geen granen en is zeer geschikt voor honden of katten met een granen intolerantie.

Natuurlijk huisdiervoer – is niet alléén het concept, maar ook het basispunt voor alle producten. Naturea gebruikt alleen ingrediënten die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De voedingen van Naturea hebben als  belangrijkste ingrediënten: vlees of vis, aangevuld met zoete aardappelen, fruit, groenten, aromatische kruiden en zeewier, altijd laag in koolhydraten. De fysieke welzijn van uw hond en kat is evenredig met de kwaliteit van de voeding. Door het voeden van uw huisdier met voeding van Naturea, zorgt u voor een evenwichtig en gezond leven van uw hond of kat.

De belangrijkste ingrediënten

De voedingen van Naturea hebben als belangrijkste ingrediënten: vlees of vis, aangevuld met zoete aardappelen, fruit, groenten, aromatische kruiden en zeewier, altijd laag in koolhydraten. De fysieke welzijn van uw hond en kat is evenredig met de kwaliteit van de voeding. Door het voeden van uw huisdier met voeding van Naturea, zorgt u voor een evenwichtig en gezond leven van uw hond of kat.

Heeft u interesse in de Naturea product-lijn?

Hoe bestel ik de merken van Brands4Pets?

Bestel eenvoudig en snel bij van Ree in Amsterdam. Besteld u voor 10.00 uw producten? Dan heeft u ze de volgende werkdag al in huis! Bij van Ree heeft u de keuze uit het hele assortiment van Nobby, Naturea en Boneguard.

Bestellen gaat snel via de website of klantenservice.

Hoe krijg ik toegang tot de marketingmaterialen?

Vraag snel het wachtwoord op via info@brands4pets.nl.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op
via email of bel naar 085 – 9023802

Wij staan voor u klaar!


Iris Peijnenburg
Junior Brand Manager Brands4Pets
iris.peijnenburg@brands4pets.nl