Voortaan veilig kluiven!

Onze huisdieren zijn ons (bijna) net zo lief als onze kinderen, dus: veiligheid voor alles! Vindt u het ook wel eens spannend als u uw hond ziet kauwen op dat laatste stukje van de kluif? Dat is nu opgelost met de Boneguard. Door deze unieke houder, gemaakt van natuurlijk rubber, blijft het laatste stuk van de kluif in de houder zitten, waardoor het gevaar van verslikken of zelfs stikken tot het verleden behoort.

Het perfecte hulpmiddel
De Boneguard is het perfecte hulpmiddel voor veilig kluiven. Bovendien blijft de kluif door het zwaartepunt in de houder weg van de grond waarmee de snack schoner blijft en de vloer niet beschadigd wordt door de snack. Behalve de hygiënische en veilige eigenschappen bevat de Boneguard nog een voordeel. De kluif is door de rode houder makkelijker terug te vinden in bijvoorbeeld het gras en rolt niet meer onder de bank.

De kauw-snack is super handig te monteren in de Boneguard
in vier eenvoudige stappen.

Het gevaar van verslikken of zelfs stikken
behoort tot het verleden.

Assortiment

Met de Boneguard is het kauwen op een kluif nu nog veiliger, hygiënischer en gemakkelijker. De Boneguard is verkrijgbaar in vier verschillende maten voor honden van 0,5 kilo tot 65 kilo. Voor alle vier de Bonequard houders is een assortiment van passende kluiven verkrijgbaar. 

 

Innovatie Award

In 2017 won de Boneguard de prestigieuze Innovatie Award tijdens de uitreiking van de Dutch Pet Awards. Sindsdien kent Boneguard internationale bekendheid en is het product super populair geworden. De Boneguard lost een veelvoorkomend en praktisch probleem op.

Interesse in Boneguard?

Hoe bestel ik de merken van Brands4Pets?

Bestel eenvoudig en snel bij van Ree in Amsterdam. Besteld u voor 10.00 uw producten? Dan heeft u ze de volgende werkdag al in huis! Bij van Ree heeft u de keuze uit het hele assortiment van Nobby, Naturea en Boneguard.

Bestellen gaat snel via de website of klantenservice.

Hoe krijg ik toegang tot de marketingmaterialen?

Vraag snel het wachtwoord op via info@brands4pets.nl.

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact op
via email of bel naar 085 – 9023802

Wij staan voor u klaar!


Iris Peijnenburg
Junior Brand Manager Brands4Pets
iris.peijnenburg@brands4pets.nl